Intrebari frecvente

Aici poti sa gasesti raspunsuri la cele mai frecvente intrebari pe care le primim:

Ce presupune jobul de model videochat?

Activitatatea de videochat inseamna transmiterea de imagini live si dialog intre model si una sau mai multe persoane din diverse tari, prin intermediul unui calculator si o camera web. Videochatul inseamna in primul rand comunicare si socializare, iar continutul fiecarui show sau sesiune de dialog privata depinde strict de imaginatia fiecarui model si de ce anume isi doreste sau nu sa faca. 

Poti opta atat pentru categoria de videochat adult cat si non-adult. La categoria de videochat adult arta conversatiei se impleteste cu puterea seductiei si erotismului si impreuna pot sa-ti aduca castiguri subtantiale. La categoria videochat non-adult conversatia este atuul principal si trebuie sa stapanesti foarte bine limba engleza.

Membrii care acceseaza pagina ta si te aleg pe tine ca fiind cea cu care doresc sa stea de vorba, platesc o suma de bani pe fiecare minut de conversatie, pretul fiind diferit de la site la site.

Cum va decurge recrutarea?

Dupa ce ne-ai contactat prin formularul disponibil pe site din sectiunea “Aplica acum” sau ne-ai contactat la numarul de telefon afisat, te vom invita la un interviu sa ne cunoastem mai bine. Aici iti vom prezenta toate elementele importante ce tin de universul Queen Studio si de asemenea, iti vom face un tur al studioului ca sa vezi unde vei munci si cum arata camerele de lucru, dar si locul in care te vei bucura zi de zi de suport constant.

Ce program de munca aveti?

In cadrul interviului vom discuta despre programul de munca pe care vei dori sa il urmezi.

Cat de mult conteaza aspectul fizic?

Aspectul fizic placut este foarte important atunci cand te afli in fata camerei. Totusi, nu trebuie sa ai 90-60-90 ca sa ai succes deoarece gusturile difera. Trebuie insa sa fii senzuala si increzatoare. Tocmai de aceea te vom ajuta sa arati impecabil atunci cand te vei loga online, de la make-up, la coafura si outfit.

Care este diferenta dintre videochat la sectiunea adult si videochat la sectiunea non-adult?

Videochat Non-Adult presupune, in cea mai mare parte, conversatie, dar include si miscari senzuale. Oricine a avut sau are un partener de viata stie ca senzualitatea este o arma puternica pentru femei. Barbatii iubesc femeile misterioase, gingase si provocatoare, de aceea poti include si miscari senzuale atunci cand esti online. Aceasta categorie nu implica nuditate, bazandu-se doar pe arta conversatiei, buna dispozitie si senzualitate. În schimb este necesară cunoașterea limbii engleză la un nivel foarte avansat, completat de un nivel de cultura generală dezvoltat.

Sectiunea videochat Adult, spre deosebire de cea Non-Adult, atinge un nivel mai inalt de nuditate si erotism, insa nimeni nu te va obliga sa faci lucruri pe care nu esti dispusa sa le faci.Iti spunem acum ca daca esti o persoana comunicativa si fara inhibitii, pregatita sa castigi sume mari de bani, atunci cu siguranta este locul perfect. In cadrul sectiunii Adult, tu esti o actrita care va interpreta un rol.

Seriozitatea te va ajuta sa iti sporesti castigurile de-a lungul timpului, tocmai de aceea noi punem mare pret pe respectarea programului flexibil pe care tu il alegi. Programul este de 8 ore tocmai pentru a-ti putea fideliza membrii si pentru a putea aprofunda discutiile cu ei.

Pot sa lucrez de acasa?

Nu. Din experienta, lucrul de acasa nu iti aduce venituri foarte mari. In studio ai echipamente tehnice de ultima generatie si traineri care te pot ajuta din toate punctele de vedere, decoruri fabuloase, care respecta toate regulile site-urilor cu care lucram.

Cum stiu ca nu sunt descoperita?

Romania este banata, cea ce inseamna ca utilizatorii din Romania nu pot accesa site-urile cu care colaboram, prin urmare nu te pot vedea.

In contractul tau nu va exista cuvantul "videochat". Mai multe detalii se discuta la interviu.

Daca nu ma descurc bine cu limba engleza, pot sa aplic?

Este important sa stii ca limba engleza este o cerinta obligatorie, deoarece va fi limba in care vei comunica cu oamenii care te vor vizita. Poti sa te angajezi la noi chiar daca nivelul tau de engleza nu este foarte bun insa, va fi obligatoriu sa participi la cursurile de limba engleza, oferite in mod gratuit tuturor modelelor.

De la ce varsta ma pot angaja la voi?

Trebuie sa ai minim 18 ani impliniti.